Nechtěné těhotenství?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, před pár dny jsem měla nechráněný pohlavní styk. Sice beru antikoncepci, ale nejsem si jistá, jestli jsem si ji kolikrát vzala, kdy jsem měla, občas na ni zapomenu, což mi ale v daný okamžik nedošlo, donedávna jsem ji spíš používala na úpravu menstruace.. Druhý den po styku jsem měla přímo ukrutné bolesti v podbřišku, které nebylo možné tišit. Teď se cítím dost nafouklá a občas mě bolí i břicho, někdy si nejsem jistá jestli přímo podbřišek. Možná je to psychika, ale přijde mi, že něco není vevnitř v pořádku. Navíc styk proběhl bohužel přesně v období, kdy by měla probíhat ovulace. Těhotná asi být můžu, že? Jáká si myslíte, že je pravděpodobnost? Někde jsem četla, že těhotenské testy jsou prokazatelné až po třech týdnech...Vím, že jsem úplně pitomá, měla jsem si "to" ohlídat, každopádně jsem hodně zoufalá, miminko si nemůžu dovolit, přesto, že bych do budoucna chtěla, teď to zkrátka nejde :( děkuju mockrát.

Odpověď odborníka:

Těhotná být pochopitelně být můžete, pravděpodobnost se určit ,nedá pokud se menses zpozdí o týden udělejte si těhotenský test příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: