Nechtěné těhotenství

Dobrý den, dnes v 14.00 jsem měla nechráněný pohlavní styk.Mám 2měsíční miminko a plně kojím(po2-3hodinách) Nevím jak moc mě kojení před otěhotněním chrání,ale 100% jistě ne. Bojím se abych nebyla znovu těhotná,mohu použít tzv.tabletku po (Escapelle)? Můj gynekolog ordinuje až za 4 dny,mohu tu tabletku získat i jinak?A neohrozí moje 2 meěsíční miminko? Děkuji mnohokrát za rychlou odpověď :(

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípravek Escapelle lze užít, i když kojíte, nicméně malé množství přípravku může do mateřského mléka přecházet - proto je lepší přípravek užít těsně po kojení, čímž se toto riziko eliminuje. Předepsat tabletu Vám s největší pravděpodobností může i Váš praktický lékař, případně se obraťte na gynekologickou ambulanci v nejbližší nemocnici.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nevim | Od: Martin | 7.6.2011 21:31
dobry den mam 16 letou
pritelkyni a boji se ze je
tehotna.V sobotu jsem spolu
meli pohlavni styk bez prasku
a kondomu...v pondeli to mela
dostat a nedostala vim ze
jsem byl opatrny ale presto se
bojime
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: