Nechtěné těhotenství?

Hezký den, poslední měsíc mám obavy z nechtěného těhotenství. Od listopadu užívám antikoncepci Lindynette, užívám ji pečlivě, maximálně s hodinovým zpožděním. Na těhotenský test nemám odvahu, asi jsem spíš paranoidní:) Mohl by jste mi prosím říct, jaké by mohly být příznaky v takto raném těhotenství?A jaká je Vaše zkušenost s otěhotněním i přes užívání antikoncepce? Děkuji a s pozdravem

Odpověď odborníka:

Nedělejte si zbytečné obavy,pokud užíváte antikoncepci jste dostatečně chráněna,pokud budete pátrat po těhotenských příznacích psychika zapracuje a jistě je budete všechny mít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: