Nechuť

Dobrý den, prosím Vás o zodpovězení mého dotazu a zároveň i o radu. Mám půl ročního syna, 8 kg. Před týdnem dostal antibiotika ospen 750, 1,9ml po 8 hodinách. Druhý den dostal průjem, který neustále trvá. Odmítá mi jíst, dostanu do něj pouze trochu mléka a za celý den, jinak pije jenom čaj, a večer kaši tudíž je celý den bez jídla. Vše co mu dám, tak se mu vrací zpět. Kdy se mu prosím Vás vrátí chuť k jídlu? A čím ho mám krmit, aby alespoň něco za ten den snědl?Odmítá mi přesnídávky, kašičku jakžtakž, banán, prostě skoro vše. Ted dostal Hylak, na průjem. a Spiropent, neboť mu to prý na průduškách chrčí a kašle.Neublížím mu nějak, když nedstává stravu?A mám dávat mléko, které mi alespoň trochu vypije i když má průjem?Děkuji za brzké odpovědi. S pozdravem E.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prosím, okamžitě (co nejdříve) navštivte svého pediatra, akutní případy jako je teno /průjem a chrčení na průduškách/ nejsou vhodné pro řešení po internetu. Musí se dítě vyšetřit, příznaky dát do souvislostí. Pediatr navrhne další léčbu průjmu (trvá již dost dlouho) až potom, co dítě uvidí a vyšetří. Stejně tak vám poradí, jak jej stravovat a jak dál pokračovat s výživou. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: