Nechut k sexu

S pritelkyni je nam 20, a nevedel jsem ze uz ve 20 budu resit nechut pritelkyne k sexu. Bere uz 3 roky antikoncepci a samotnou ji ten problem stve rika ze tam dole pry citi vzruseni ale proste hlava neposloucha nema chut. A pritom ze zacatku vztahu to nebyl problem. Zacalo to po 3 mesicich vztahu. Oba jsme nestastny ze s tim ma problem uz tak mlada. Pritom pry pro ni jsem stale stejne atraktivni. Moc vas prosim o radu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento problém bohužel postihuje více vztahů, než je obecně známo. Můžete zkusit vysadit antikoncepci, zkusit opustit na chvíli od vlastního pohlavního styku a věnovat se jiným sexuálním aktivitám a postupně se zkusit vrátit k pohlavnímu styku. Případně je možnost navštívit specializovanou sexuologickou ambulanci

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: