Nechuť k sexu

Dobrý den, mám takový problém. Ze dne na den jsem přestala mít chuť na sex. Brala jsem antikoncepční přípravek Stodette, poté mi gynekoložka změnila antikoncepci na Belvalyn, potom co se dozvěděla o mém problému. Problém nastal po několika měsících užívání a trvá už skoro rok. Mého přítele to dohání k šílenství, protože máme sex sotva jednou za měsíc a to se ještě do toho musím skoro nutit.. Předem Vám děkuji za jakoukoli pomoc.

Odpověď odborníka:

Vážená slenčo,HA může někdy ovlivnit libido-tedy chuť na sex,ale určitě ne ze dne na den,jak popisujete. Pokud tento problém vnímáte velmi citlivě,zkuste na pár měsíců HA vysadit úplně a chraňtě se jen kondomem.Za úvahu stoji ev. i hormonální nitroděložní tělísko.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Nepomohlo to | Od: Zdenča | 1.7.2016 12:06
Vysadila jsem hormonální antikoncepci úplně, již to jsou dva měsíce a stále žádná změna. Zkoušela jsem i různé přípravky pro zvýšení libida, ale ani ty nepomohly. Už nevím co mám dělat..
reagovat
re:Nepomohlo to | Od: uLékaře | 1.7.2016 14:34
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Mentální retardace
Články: Mentální retardace
Inteligenční schopnosti...
Computerová Tomografie (CT) neboli „CéTéčko“
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: