Nechutenství

Dobrý den jedná se o mého 3 letého syna.Před týdnem prodělal angínu a užíval antibiotika Ospen sirup.Celých čtrnáct dní mi nic moc nechce jíst možná tak pudink.Když mu nabízím normální jídlo tak se dáví ještě před tím než se k němu přiblížím se lžící.Jakmile už si to vezme do pusy tak se pozvrací ať je to i jeho oblíbené jídlo.Pije tak asi v normálu.Občas si stěžuje že ho bolí bříško jinak si na nic nestěžuje.Teplotu ani kašel nemá jen trochu rýmu.Přijde mi trošku unavenější než obvykle.Jinak je v pořádku.Tak nevím snad poradíte předem děkuji Pavlína.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Váš syn žu skora dva týdny odmítá jídlo, je třeba co nejdříve vyhledat lékaře. Může se totiž jednat jak o nechutenství způsobené antibiotiky, tak i samotnou angínou. Přesto však takto dlouhé nechutenství normální není. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: