Nechutenství

Dobrý den,byla jsem na ultrazvuku břicha a byl mi nalezen mírný nález na tenkém střevě,mám mít obavy?Doporučeno CT.Mám nechutenství , po každém jídle je mi zle,hubnu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vaše inforamace o sonografickém vyšetření je velmi sporá. Nelze z této informace říci nic podrobnějšího.. Záleží na potížích, nálezu lékařském, sonografickém, laboratoři a dalších. Doplňte vyšetření Nález na tenkém střevě nebývá často závažný.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Články: Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Mnoho lidí si myslí, že...
Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Články: Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Rozkvetlá louka lákající k...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: