Nechutenství

Dobrý den, prosím o radu. Již je to 6 den co nejsem schopna normálně jíst. Co sním, tak i vyzvracím, stačí mi i pohled na samotné jídlo. Druhý den, kdy tyto potíže trvaly jsem vyhledala lékařskou pomoc. Byly mi provedeny odběry krve i moči, s tím že jsem měla některé hodnoty zvýšené např. CRP jsem měla 50, bylo mi provedeno i základní vyšetření chirurgem, jestli nejde o náhlou příhodu břišní tu však ale vyloučil, s tím že se může jednat možná o chronickou apenditis. Byl mi tedy předepsán helicid a anacid. Dva dny na to, však potíže trvaly nadále. Navštívila jsem svou praktickou lékařku, kde mi bylo zjištěno přítomnost acetonu a bílkoviny v moči. Předepsala mi ATB. Chvíli potíže ustaly ale opět se vrátili. Nyní se mi kromě zvracení, nechutenství a bolestí břicha objevuje zimnice, bolesti hlavy, únava, pálení při močení apod. Myslíte, že je to tím, že by mi tyto léky nesedly nebo spíše je problém pořád tam, kde byl?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vámi popisované obtíže mohou svědčit o viróze s gastrointestinálními příznaky. Stanovit diagnózu na dálku ale není možné. Doporučoval bych Vám se znovu obrátit na Vaši praktickou lékařku, která případně doporučí další vyšetření. Minimálně bych doporučil zopakovat krevní testy k posouzení vývoje CRP a vyšetření moči, případně včetně kultivace

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x