Nechutenství celodenní pocit na zvracení

Dobry den, pred dvema mesici mi byl diagnostikovan zanet zaludku-byla v nem zluc, dale reflux jicnu a branicni kyla. byl mi nasazel loseprazol 2x denne, vsechny problemy odeznely, ale ted se vse vratilo, zacina to jeden den prujmem, dalsi den se prida zvraceni a dalsi dny uz jen nechutenstvi a celodenni pocit na zvraceni. byla jsem na gastru, kde mi udelali kontrolni vysetreni,ktere dopadlo lepe nez to predesle, takze zaludek je temer v poradku, jen to nechutenstvi a pocit na zvraceni zustal. nemuzu takhle normalne fungovat.mam podezreni na nezadouci ucinky loseprazolu???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, před přikloněním se k důvodům nežádoucích účinků lozeprazolu je třeba vyloučit jiné příčiny obtíží jako např. virovou gastroenteritidu, graviditu, urologické důvody apod.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: