Necítění nohou

Dobrý den pane doktore, obracím se ná Vás s prosbou. Můj otec 65 let mívá už leta bolesti zad(nejsou pravidelné), v roce 2008 byl na totální výměně kolenního kloubu. Poslední měsíc se mu stává, že při delším stání, nebo delší chůzi začne cítit horkost v stehnech a pak nohy přestává cítit - po chvilce ho to přejde. Může se jednat o problémy s ploténkou? Děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Ano, mohou to být problémy s ploténkou nebo jiné problémy s páteří - nezbytné je neurologické vyšetření.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: