Necitlivá ruka po zaškrcení

Mám takový problém, po delším zaškrcení zápěstí (cca 15-20 minut) příliš utaženým řemínkem při sportu mám do určité míry omezenou citlivost celé ruky (od zápěstí), myslíte, že mohlo dojít k poškození nervů v důsledku zaškrcení a ztrátě citlivosti ruky, či zda jde jen o dočasné znecitlivění a chce to čas, aby se ruka zotavila?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude dobré těmto stavům předcházet a řemínek upínat volněji. Není dobré, aby se ruka delší dobu škrtila. Jinak pravděpodobně jde o fyziologickou reakci.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: