Necitlivé bříško prstu po pohmoždění

Dobrý den, pane doktore, pohmoždila jsem si bříško prstu na ruce a od té doby (2 dny) mám toto místo jakoby méně citlivé a na omak takové zvláštní. Jinak prst vypadá v pořádku, nemám ho ani modrý, jen je od té doby tak jinak citlivý. Je možné, že je to následkem toho pohmoždění a spraví se to časem? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud se nejedná o vážnější úraz, to může objasnit lékařské vyšetření a rtg snímek, je velmi pravděpodobné, že potíže zvolna a zcela odezní. Vhodné chladné obklady a pozvolné rozcvičování a postupná zvyklá zátěž prstu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: