Necitlivost dolního rtu a zubů

Dobrý den. Mojí mámě (60) před nějakou dobou (1 rok) trhali osmičku, která nevyrostla. Měla propletené kořeny se sousením zubem. Od té doby necítí dolní zuby a ret. Doktorka jí nejprve tvrdila, že se to spraví a pak, že se s tím nedá nic dělat. Je to trvalý stav, nebo se to dá nějak zlepšit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně došlo při extrakci k poškození nervů. Zde záleží na stupni poškození, zda se citlivost vrítá či nikoliv. Doporučoval bych proto znovu konzultaci u ošetřujícího lékaře. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: