Necitlivost konečků prstů

Dobrý den, asi tak cca dva měsíce mám v noci pocit necitlivosti prstů. Je to jen v noci ve dne se problémy nevyskytují. Pracoval jsem chvíli před tím než se mi to začalo projevovat na vinici, kde jsem celý den stipal révu a také upevňoval kůly do země,btak že jsem kolem nich dal kameny a ty pak snažil zarazit hlouběji palici. Myslím, že by se mohl být problém v tom mlácení kamenů. Bohužel jsem teď v zahraničí a budu ještě delší dobu, tudíž je lékař velmi nákladný zde. Odejde to za nějakou dobu a jak tomu můžu pomoci.

Odpověď odborníka:

Milý Davide,velmi pravděpodobně se jedná o syndrom karpálního tunelu z přetížení.Pokud již nezatěžuje tě,čaje pravděpodobnost,že brnění odezní samo bez léčby,doporučuji fixaci na zápěstí a z léků Aescin 3x1 tbl Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Alkohol, aldehyd… a rakovina
Články: Alkohol, aldehyd… a rakovina
Jste po několika drincích...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: