Necitlivost malicku

Dobry den chtela jsem se zeptat mohou karpaly zpusobit nehybnost a necitlivost v prstech nebo jen v malicku,nejvice to mam na leve ruce,podotykam ze jsem od roku 2006 doma a pracovala jsem na poste- u trideni zasilek a baliku nebo kam se mam obratit, momentalne ziji v Londyne. dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznaky syndromu karpálního tunelu zahrnují poruchu citlivosti a hybnosti prstů (spíše palce, ukazováku a prostředníku než malíčku...), příčin takových potíží může ale být více. Pokud potřebujete takový problém řešit a jste v Anglii, prvotní konsultace by se měla odehrát u GP - i v ČR by bylo rozumné v prvé řadě zamířit k praktickému lékaři.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: