Necitlivost po artroskopii

Moje maminka (66 let) prodělala artroskopickou operaci pravého kolene, kdy jí byly očištěny křížové vazy a meniskus od nahromaděných minerálů. Třetí den po operaci zjistila, že vnější část nohy v oblasti kolene má necitlivou. Za dva dny to budou celé tři týdny po operaci a necitlivost nemizí, i když lékař řekl, že vymizí. Je třeba více času pro obnovení citlivosti, nebo může zde být jiný problém?

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud od operace vaší maminky uběhly 3 týdny, je možné, že se kožní čití ještě upraví k normálu. Vyloučit ovšem nelze ani trvalé poškození nervů inervujících tuto oblast. Doporučovala bych konzultaci s neurologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: