Necitlivost stehna po dlouhém letu

Dobrý den. Po příletu z USA a téměř 9 hodinovém letu me brni právě stehno. Na dotek je stehno jako by "mrtve", bez citů. Prosím o radu, zda to časem přejde nebo mám navštívit lékaře. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud není lýtko oteklé, na pohmat bolestivém nejspíše nejde o zánět žil a nejspíše jde o obtíže s páteří a lze počkat par dní a pokud to nepřejde navštívit lékaře.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: