Nedobrani antikoncepce

Dobry den, beru pravidelne antikoncepci Mistra. Ale na zacatku 3.tydne (presne den, vzdy kdyz zacinam brat antikoncepci, coz znamena v utery) jsem krvacet. Krvacela jsem 4 dny bez vetsich bolesti. Nedobrala jsem platicko a udelala jsem si tyden pauzu. Po te pauze jsem zacala brat dalsi platicko Mistry tzn. v utery. Brala jsem ji pravidelne ve stejny cas jako vzdycky. Akorat v patek jsem mela pohlavni styk rano. To jsem nekrvacela. Vecer jsem si, ale nemohla vzit prasek ve stejnou hodinu tzn. ze jsem si prasek vzala ve v pul 8 misto v 10 hodin vecer. Dalsi styk jsem mela o pulnoci, ale to uz jsem pri styku krvacela. Dalsi den jsem krvacela trosku, spise jsem spinila a dalsi dny uz nic. Dobrala jsem tedy toho platicko, mam tyden pauzu, cekam na menstruaci, ale ta se nedostavila jeste..jen lehounce spinim..Myslite, ze jsem tehotna? Mohla se snizit nejak ochrana antikoncepce? Predem dekuji

Odpověď odborníka:

Udělejte si gravitest a pokud bude negativní vyčkejte menses antikoncepci je třeba brát pravidelně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: