Nedobrání platíčka antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět pokud jsem nedobrala poslední dva prášky z platíčka a po té jsem měla 7 denní pauzu. Po té 7 denní pauze jsem opět prášky začla užívat, jak jsem zvyklá, ale místo obvyklých 7 dnů byla pauza 9 dnů. Můžu otěhotnět pokud jsem měla pauzu 9 dní a prášky beru pravidelně? Pohlavní styk jsem měla až po 5 dnech, co jsem začla užívat nové platíčko.

Odpověď odborníka:

Pokud byla pauza místo 7 dní 9 bylo by jistější v tomto cyklu používat ještě jinou ochranu například kondom,aby jste měla jistotu. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x