Nedobrání platíčka antikoncepce

Dobrý den, beru HA Belaru. Minulé platíčko jsem nedobrala celé- zbyly mi 4 prášky. Udělala jsem ale normální 7denní pauzu a začla s novým platíčkem, které teď beru již 14 dní. Může být narušen antikoncepční účinek? Jsem již opět plně chráněna? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je vždy lépe dokončit platíčko,ale po 14 dnech by jste měla být chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nedobrání platíčka | Od: alaa | 3.7.2014 09:49
Dobrý den. Beru už antiko. Lunafem a vzala jsem
si
prášek o den dřív než jsem měla, tím pádem
dostanu
ms dostanu taky o den dřív, což nechci. Navíc
chci
tento měsíc brát antiko. v kuse, kvůli dovolené.
Myslíte si, že můžu teďkom dobrat platíčko a pak
bez pauzy začít druhé s tím, že nedoberu 6
tablet,
abych měla ms zase v den, kdy jsem mívala?
reagovat
re:nedobrání platíčka | Od: uLekare.cz | 3.7.2014 10:34
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: