Nedodržení odstupu očkování prevenar 13

Dobrý den paní doktorko. Syn narozený 20.11.2014 byl očkován Prevenarem 13 - první dávku dostal 18.2.2015, druhou 1.4.2015 a třetí 15.6.2015. Je to takto v pořádku? Jelikož v přehledu očkování je uvedeno, že by rozestup mezi prvními třemi dávkami měl být měsíc, ale my měli 3. dávku Prevenaru víc jak po 2 měsících. Je nutné začít očkovat od znova, nebo je to takto v poradku. Děkuji Vám moc za odpověď. Andrea

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte se obávat, prodloužení intervalu je možné, přeji hodně zdraví.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: