Nedokysličení plodu

Velice děkuji za odpověď ohledně utrogestanu při ztvrdnutí břicha, chtěla bych se ještě zeptat ohledně toho nedokysličení plodu, popřípadě jak velké je riziko nejakého poškození....břicho jsem měla ztvrdlé asi dvě hodiny a to nepřetržitě, nejednalo se tedy zřejmě o klasické tvrdnutí břicha, o kterém jsem se dočetla, že dochází ke ztvrdnutí břicha pouze na chvilku a kontrakce jsou přerušené uvolněním.

Odpověď odborníka:

dobrý den,nejdenalo se o nedokysličení, po dvou hodinách by miminko umřelo.byla to jen dráždivá děloha, což se může stát, hlavně po styku, když dojde k orgasmu, je to vlastně stah dělohy.ke snížení průchodu krve placentou k miminku dochází až při silných porodních kontrakcích v případě,že žena nedýchá, předčasně tlačí a je neklidná.nebojte se ničeho.pokud dobře cítítě pohyby a bříško máte měkké, nic se neděje.kdybyste měla jakýkoli dotaz, dejte vědět:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: