Nedomykavost a letadlo

Dobrý den, dnes mi na ultrazvuku byla zjištěna lehká nedomykavost. Pan doktor řekl, že to není akutní a mám přijít na kontrolu v září. Na začátku prázdnin se chystám do USA a mám obavy z letu- nemohou se vyskytnou nějaké srdeční komplikace? Děkuji předem, K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít obavy. Lehkou nedomykavost chlopně má hodně lidí. Na to se opravdu neumírá. Letět do USA můžete s klidným svědomím.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: