Nedomykavost aortální chlopně

Dobrý den, mám lehkou nedomykavost aortalni chlopně. Věnují se silovému trojboji. Má to na to nějaký vliv? Je to nebezpečné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den To záleží jak "lehká" ta vada je, jaké jsou další parametry na srdci. Jestli ale děláte silový trojboj vrcholově, je nutné aby Vás vyšetřil lékař specialista na sportovní medicínu S pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: