Nedosáhnu erekce

Dobrý den. Nedávno jsem poznal jednu slečnu, vše bylo na dobré cestě, při mazlení jsem sice erekci měl, ale tak na 75%.No a když už se schylovalo k zasunutí, tak erekce prostě nikde. Slečna se sice držela, ale poté se musela začít smát této situaci, což mi zrovna nepřidalo na sebevědomí. Poté se mi omlouvala, začali jsme nanovo a stejný trapas se stal tu noc ještě 2 krát. Slečna mě sice vážně vzrušuje, ale odmítá se i jen dotknout mého penisu, o orálním sexu ani nemůže být řeč, takže s erekcí si musím tak nějak poradit sám. Dříve jsem s tím problém neměl, ani by mě nenapadlo že by mě tato mohla postihnout. Co jsem se dočetl na různých fórech a diskusích online, tak je to většinou zapříčiněno psychickým blokem a někde bylo psáno, že snad i náladou a depresemi. Podle mě jsem tu noc nebyl ve stresu, nebo jsem si to nijak nepřipouštěl, no zkrátka připadal jsem si v pořádku a v klidu.A co se týče těch depresí, tak to už je trošku horší, jelikož jimy procházím i několikrát do týdne asi tak 2 roky. Nejspíš jsou způsobeny povahou, samotou, nízkým sebevědomím a bůh ví čím ještě a nijak je neřeším. Nyní je tu ale další důvod k depresím a to ona erekce. Nyní po té noci, kdy jsem několikrát selhal a sklidil za to posměch, se nestopořím ani při masturbaci nebo porno filmech.Bojím se, že to na mě nechalo nějaký následek. Nechci navštěvovat nějakého doktora, z toho bych se asi hroutil ještě víc, proto se obracím na vás. Jinak další informace o mě - Pohyb či sporty nulové, díky mé náročné práci už na ně nezbývá energie. Spánek- I když se dobře vyspím, bývám často přes den unavený (jeden z možných důvodů) a stravu mám pestrou. Ovoce, zelenina, prostě vše co se má jíst + velká míra sladkého.Prosím o to aby jste tento dotaz ponechal soukromý a nikde ho nezveřejňoval a i když jsem vyplnil telefoní číslo, byl bych radši, pokud bychom komunikovali pomocí emailu. Děkuji K. 22 let. (Ps nejsem si jist volbou kategorie, jelikož je to na pomezí s psychikou)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, téměř jistě jde o psychogenní erektilní dysfunkci a léčba by měla být hlavně psychologická. Takže se jako první svěřte s úzkostmi praktickému lékaři

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: