Nedosla menzes

  • Dotaz od: Květoslava
  • Publikováno: 24.9.2015
  • uLékaře.cz

Dobry den mela sem pohlavni styk ctyri dny po skonceni menzes manzel to neudrzel a slo to dovnitr ted po mesici menzes nedosla jen v ten den zacalo bolet bricho a nic vic jinak mi nic neni obcas bricho poboliva.muzu byt tehotna??? Beru warfarin a leky na srdce a krecove zily mela sem dvakrat plicni embolii platila bych pripadnou interupci?

Odpověď odborníka:

Těhotná být samozřejmě můžete, interrupci byste případně nejspíš neplatila, ale musíte mít k ní vyjádření internisty. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: