Nedoslýchavost

  • Dotaz od: Lenka Zmeškalová
  • Publikováno: 16.5.2016
  • uLékaře.cz

Asi před 5 lety jsem měla zánět středního ucha. Lékař na ambulanci mně propíchnul bubínek, nicméně mně nebyla nasazena antibiotika. Zánět se mně za cca 2 měsíce vrátil, pak už jsem antibiotika dostala. Nicméně se mi velmi zhoršil sluch. S přibývajícím věkem se to stupňuje. Navíc mám ještě v uších ekzém, na který používám Triamcinolon. Už si i říkám, jestli tam nemám zátku. Žiji v Anglii, přemýšlela jsem o užití ušních svící - jako prozatímní řešení, než se v srpnu dostanu domů. Pracují na základní škole a cítím se tak již docela trapně, když neustále musím žádat o opakování slov/vět. Děkuji za váš názor. Hezký den, Lenka.

Odpověď odborníka:

Ušní svice vám nedoporučuji, mohli by dojít k popálení bubínku.
Navštivte prosím Vašeho ORL lékaře.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: