Nedoslýchavost

  • Dotaz od: Káplová Dagmar
  • Publikováno: 14.10.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, u mé čerstvě narozené vnučky(3,5měsíce) byla při zkoušce sluchu (jak v porodnici, tak v 6 týdnech i nyní ve 3,5 měsících) zjištěna nedoslýchavost na obě ouška. Chtěla bych se zeptat, zda existuje ještě možnost přirozené nápravy sluchu(vzhledem k nízkému věku) nebo je porucha už nevratná. Také bych se chtěla zeptat na možné příčiny. Žádný podobný případ se v našich rodinách nikdy nevyskytl. Mockrát děkuji za odpověď. Káplová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Káplová! Poruch sluchu existuje více a mají různé příčiny. Nechci Vás mystifikovat popisem jediné poruchy a na popis všech zde není prostor. Situaci konsultujte se svým dětským lékařem, případně specialistou ORL (ušní, nosní, krční).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: