Nedoslychavost,deprese,šuměni

Dobrý den.Před třemi lety jsem proděla operaci-stapedoplastika,sluch se zlepšil-nedoslychavost 25%,ale nyni nedoslychavost na 60% a na druhe 100%-to pry je nevylečitelne,nějak ušni mrtvice.Naslouchadla mne dělaji špatně,to piskani je neuvěřitelne.S naslouchadly mam napsano 50% a 100% na druhe ucho,jenže stejně s nima nemohu fungovat.Prosim myslite že je nějak ještě jina lečba,nebo zkusit jine naslouchadla? A ještě prosim o jednu radu,zdali nevite jak je to s přidělovanim čid na tuhle diagnozu,zdali budou brat na zřetel i tu operaci a vše stim spojene? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobry den je mit to líto, ale prosím,směřujte svůj dotaz specialistovi na ušní, nosní krční. Tohle bohuželnení moje odbornost. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x