Nedostatečná a krátkodobá erekce

Dobrý den, chtěl bych vás tímto poprosit o radu ohledně problémů s erekcí. Jedná se o to, že mám nedostatečnou erekci a navíc celkem krátkodobou. Předem uvedu, že se léčím mnoho let s hypofunkcí štítné žlázy LETROXem 50 a navíc z důvodu nízké hladiny testosteronu dostávám injekčně NEBIDO. Dle výsledků by mělo být vše v normě. Ještě před nedávnem (cca červenec 2015) bylo vše v naprostém pořádku, erekce byla silná (občas i tak silná, že byla mírně bolestivá) a také dlouhodobá. Stačilo se zamyslet nad sexem, nebo aby přede mnou přítelkyně udělala pár správných pohybů a silná a „neomezeně dlouhá“ erekce se okamžitě dostavila. Nyní se v takovémto případě nestane vůbec nic nebo jenom náznaky erekce. Problémy se začaly postupně objevovat cca od srpna. Problém mám i v případě pokusu o onanování, kdy se erekce nechce dostavit a když se to po delší době povede, tak dá hodně práce erekci udržet a navíc je slabá (dříve absolutně bez problémů). V případě sexu erekce dosáhnu, ale není dostatečně silná a dlouho ji neudržím. Někdy po chvíli selžu úplně a nedaří se mi znovu erekce dosáhnout (což byl vlastně první zpozorovaný příznak mých problémů). Navíc mám brzkou ejakulaci (s čímž jsem měl problémy i předtím, ale to se dá určitou technikou omezit). Stále přemýšlím, co se mohlo stát, že se situace za pár měsíců tak razantně změnila. Zmíním tedy, co jsem postřehnul a mohlo by mít s tímto souvislost: Od června jsem bral tabletky VIMAX (vybral jsem celkem 2 balení). V tomto období jsem měl také boreliózu a bral antibiotika (nevím proč, ale toto s tím spojuji nejvíce). Navíc jsem po prvním selhání při sexu (přelom červenec/srpen) vzal 3x tabletku se stejným složením jako viagra (nevím už bohužel název, ale byla to žlutá tabletka, název na „T“, zakoupena přímo v lékárně). Jinak už snad nic podstatného. Jsem už opravdu bezradný a nevím si rady. Mám už takhle dost zdravotních problémů a tohle je poslední kapka, která mi podrazila nohy. Prosím vás proto o pomoc s řešením tohoto problému. V případě, že byste mi doporučil lékaře, tak bych vás poprosil, zda neznáte nějakého spolehlivého odborníka v mém kraji. Předem mnohokrát děkuji za ochotu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš problém je potřeba kvalitně došetřit vzhledem k Vašim potížím - hormonální hladina bude asi pro další léčbu zásadní. Kolegové z Jihlavy i Nového Města jsou všichni kvalitní odborníci

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: