Nedostatečna erekce

Dobrý den. Stále si nejsem jist, zda mam vše v pořádku, a jelikož se stydím, nedokážu dojít na vyšetření na urologii. Jde o to, že nejdřív sem se ptal, na tzv. kapičky lásky při vzrušení, s tím mam stále problém, vzrusim se a hned ten výtok a pokračuje neustálým pokapavanim během masturbace, ci sexu.. Navíc a to nevim zda je normální, dochází k vytoku i po masturbaci, tudíž po ejakulaci.. Navíc se vymocim a du v klidu spat přičemž po pul hodině při usínání cítím, jak zas kapička uniká. A jelikož sem ospalí, někdy uz sem lenivi jit do koupelny se umýt a atak usnu a rano se pak probouzím se zapachajicim penisem. Je to normalni? Čím to je? Představte se, ze mi rano budi partnerka s chuti na sex, přičemž ja dole se zapachajicim penisem a ještě pri vzrušení začne opět ukapavat. Na omezeni te preejakulacni tekutiny nic neexistuje? Navic se mi zda, ze nemam úplně pevnou, tvrdou erekci, ovsem jen co se týče žaludu. Telo penisu tvrde pevné a zalud takovy napul měkký, smrskli, musim neustále jako zatinat sval, mam za to kegeluv, aby zalud byl tvrdší. Navíc při běžném dni, kdyz sahnu na penis, tak špička penisu je taká studena, oproti telu pod zaludem. Cim to je? Budu velice rád, kdyz se mi k tomuto nejak podrobněji vyjadrite. Mam to pořád v hlavě tyto problémy a navíc kuli tomu nechci žádnou partnerku. Zapoměl sem, ze mam lehce vyšší tlak, jestli na to nemůže mit vliv, 140-85. Mnohokrát dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Danieli, diagnostika a léčba poruch sexuálního života je doménou sexuologů. Bez podrobného klinického vyšetření Vám nikdo spolehlivou odpověď na Váš dotaz neposkytne. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: