Nedostatečná erekce po injekcích

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem dostal injekci z neznámou látkou asi (viagra) do penisu na podpoření erekce kvůli natáčení videa. Erekce mi následně trvala cca 14 hodin poté jsem dostal 2 injekce neznáme protilátky a penis po chvíli klesal , ale až po 1 dnu se dostal do normálního stavu. Nyní už je to teda týden od té situace a penis nemůže dosáhnout tvrdé erekce jako předtímto incidentem. Je mi 23 let a s erekcí jsem neměl nikdy žádný problém. Jen kvůli natáčení mi byla aplikována injekce. Chci se zeptat jestli se penis musí sám nějakou dobu zregenerovat nebo se musí nějak zakročit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Aplikace jakýchkoliv neznámých látek do penisu je velmi riziková a nedoporučuji jí. Jednalo se u Vás o tzv. priapismus, kdy 14 hodin je poměrně dlouhá doba, která může mít na kvalitu erekce trvalé následky. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: