Nedostatečně přetažená předkožka.

Můj dotaz směřuje na předkožku, jelikož jsem zanedbal její přetahování tak jí teď nemám dostatečně přetaženou a myslím že dost mi chybí k přetažení. Zatím mi to nijak nevadí ale vím ,že s tím může být problém nejenom až začnu sexuálně žít. Proto se chci zeptat jestli se to dá napravit jinak než zákrokem? Protože podle mě už ani přetahování nepomáhá. A taky se s tím celkem stydím někam jít. Ještě k tomu mám jeden dotaz s tím spojený, jestli to může/mohlo ovlivnit růst penisu? Díky za brzkou odpověď.

Odpověď odborníka:

Jedinou konzervativní možností, která však mimo dětství nemá moc naději na úspěch, je kortikoidní mast, kterou Vám musí napsat lékař.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: