Nedostatek chuti na sex

Dobry den, moc prosim o radu.Je mi 21 let a uz rok nemam chut na sex.:-( mam slabou erekci.nepoznavam se...byl jsem na prvnim odberu a hladina testosteronu 2.2 a hranice 2.8.nevim jake jednotky.po mesici jsem dosel na endokrilogii.pani doktroka mi rekla,ze maji jine jednotky..hormon 18,75 a Prolaktin 664,4 muze prolaktin delat ty psane problemy?dekuji za odpoved..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ondřeji, ano, zvýšená hladina prolaktinu může uvedené problémy způsobit. Je to u mužů jeden z prvních a hlavních příznaků hyperprolaktinemie. Bohužel je to také důvod, proč se u mužů tento problém diagnostikuje mnohem později ve srovnání se ženami. Neuvádíte jednotky prolaktinu, ale pokud je hladina výrazně zvýšená, doporučuji doplnění vyšetření mozku magnetickou rezonancí. Přeji brzké uzdravení.

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: