Nedostatek sexualni touhy

Dobry den, je mi 31 let. Jeste pred 2 lety jsem byla docela eroticky zalozena, plna sexualni touhy. Ale bohuzel jsem nemela nijak stesti na spravneho milence, a casto jsem se i zklamala v lasce. A ted vicemene na sex ani nemyslim. A vzrusim se docela obtizne. Nemam proste potrebu,chut na eroticke hratky. Mam ted pritele, ktery je prichuti docela casto. Tak jsem z toho docela smutna. Ze tu touhu neopetuji. Ale mazlim se s nim rada. A ma me moc rad. Zajimalo by me, jestli opravdu existuje nekompatibilnost sexualni mezi nejakymi partnery. Vite, mam ho moc rada, ale je mozne, ze me prilis nevzrusuje? Ja ho vzrusuji pry moc. Mam pocit, ze tam necitim tu zvlastni erotickou chemii... mozna take, ze on se do me zamiloval okamzite, jsem pro neho perfektni. Ale pro me je to uz komplikovanejsi, je totiz o dost starsi. A bojim se, ze to nema budoucnost. Ale hlavni obava je, ze necitim nijak zvlast sexualni touhu. S pozdravem a diky za odpoved. Isabella

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Isabello! Míra libida, sexuální touhy, se s věkem zpravidla zmenšuje. není moc pravděpodobné, že by u Vás během dvou let poklesla z "bodu varu" až kamsi k nule. Za tímto stavem bych hledal : a - tělesnou nemoc b - duševní strádání (stres, únavu, depresi atd) c - vztah s partnerem Co se bodu C týče, na nějž se zdáte ve své otázce být soustředěná, zde Vám nemohu nic podstatného říci. ano, je možné, že Vás partner nevzrušuje. Zdá se, že o své volbě partnera pochybujete. Pak by nebylo divu, že s ním nechcete spát.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Glukózový test u dospělých
Články: Glukózový test u dospělých
Při cukrovce (diabetes...
Hormony působí na každou ženu jinak
Články: Hormony působí na každou ženu jinak
Stimulace vaječníků pomáhá...
Jak rozpoznat příznaky předčasného porodu
Články: Jak rozpoznat příznaky předčasného porodu
Známek, které signalizují...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rentgenové vyšetření
Články: Rentgenové vyšetření
Rentgenové (RTG) vyšetření...
Biologická léčba si poradí i s neoperovatelnými nádory slinivky
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: