Nedostatek železa a těhotenství

Dobrý den, dva roky docházím na hematologii kvůli nedostatku železa a problémům s tím spojeným (únava, dušnost). Užívala jsem pravidelně Sorbifer a na poslední kontrole, přestože mi hladina Hb klesla z 134 na 119, byla další léčba ukončena s tím, že se jedná o hraniční hodnotu u žen běžnou. Snažíme se však o dítě, nebylo by proto vhodné železo dále užívat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím,že při poklesu HB by byla další léčba vhodná,konsultujte znovu hematologa,ten má k dispozici kompletní krevní obraz a nejlépe vám poradí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: