Nedostavená menstruace

Dobrý den. Z důvodu mononukleozy jsem musela vysadit HA Novynette. Podle HA bych to správně měla dostat před 14 dni (2.7.09), ale ještě jsem to nedostala. Minulý měsíc se to zpodilo jen o dva dny. Pohlavní styk jsem měla naposled v březnu a od té doby jsem to už tříkrát dostala. Takže těhotenství se může vyloučit,že ano?

Odpověď odborníka:

Ano těhotná nemůžete být, pravděpodobně se jedná o hormonální dysbalanci z vysazení antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EEG
Články: EEG
EEG, elektroencefalografie...
Zlepšete svůj sexuální život přírodní cestou
Články: Zlepšete svůj sexuální život přírodní cestou
Dnešní doba, kdy je úspěch...
Poruchy spánku
Články: Poruchy spánku
Mnoho z nás občas trpí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: