Nedostavená menstruace

Dobrý den..Beru antikoncepci pravidelně, ovšem poslední dobou jsem měla střevní potíže, prášky jsem brala pořád..Pak jsem měla s přítelem nechráněný sex a menstruace se nedostavila, když jsem jí měla dostat (minulý týden)..Je tam možnost, že bych mohla být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost otěhotnění nelze vyloučit, v případě střevních potíží, průjmů, nemusela být antikoncepční tabletka řádně vstřebána. Nedostavení se menstruace také mohlo být ovlivněno proběhlou chorobou samotnou, či stresem, nebo i ev. dalšími přičinami. Zakupte si těhotenský test v lékárně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: