Nedostavená menstruace

Dobrý den, mám takový problém... vysadila jsem antikoncepci, protože mi po ní byylo strašně špatne... poté jsem MS normálně dostala, tak jsem MS začala brát znova, ale znova mi bylo zle... tak jsem znova vysadila poslední MS jsem měla začátkem června a trvala 14dní... od té doby nic... bojím se zda nejsem těhotná, ale to bych musela být už ve 3. mesíci a když jsem si delala TT tak všechny byly negativní. Byla jsem na vyvolání MS hned jsem začala špinit a za pár hodin nic.... a ted cekám. Je možnost, že bych byla vážně těhotná???

Odpověď odborníka:

Testy jsou poměrně spolehlivé,takže těhotenství není příliš pravděpodobné, nepíšete kdy přesně a čím vám byla mestruace vyvolávána.V každém případě bude gynekologická péče nutná. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: