Nedostavení ms

Dobrý den, v červenci jsem vysadila HA Mercilon, brala jsem ji 7 let v kuse. Poslední MS jsem měla 1. týden v srpnu, od tě doby nic. Ani žádně náznaky že by se měla dostavit. Mám to začít řešit, nebo vyčkan až se sama MS dostaví? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud nejste těhotná a menses se nedostavila více než 2 cykly bylo by na místě vyšetření a úprava cyklu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sedm zajímavostí o křečových žilách
Články: Sedm zajímavostí o křečových žilách
Možná máte pocit, že už...
Pásový opar může vážně poškodit zrak!
Články: Pásový opar může vážně poškodit zrak!
Takzvaný herpes zoster...
Vyšetření krku
Články: Vyšetření krku
Co vás čeká při vyšetření...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Když volá srdce o pomoc: 7 signálů, které raději nepřehlížejte!
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x