Nedostavení ms

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli je možné těhotenství ? V případě že beru pravidelně HA Foxinette Neo od 15 let (brzy mi bude 19). Když potřebuji beru 2 platíčka bez pauzy, pak mám menstruaci a pokračuji dále, antikoncepci si beru vždy ve 22:00 a nezapomněla jsem žádnou užít včas a pokud ne tak jsem si antikoncepci vzala do hodiny (tudíž do 23:00). Teď jsem špinila 4 den před menstruací, byla jsem hodně vystresovaná a psychicky jsem nezvládala pár věcí. Po té se menstruace nedostavila.. s přítelem sem měla sex naposledy den před dobráním poslední pilulky z platíčka a když to tak musím napsat: neudělal se do mě. Minulý měsíc se menstruace dostavila normálně, hned po vysazení. Je zde možnost těhotenství? Přinejhorším jdu tuto středu ke gynekologovi, mám se s ním potom ještě nějak poradit? Jsem z toho nervózní. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Petro, těhotenství je nepravděpodobné, i když nic není na 100%. Pokud berete antikoncepci bez přerušení, nebo pravidelně, může se stát, že menses někdy vynechají, ale nejde o graviditu.
Při prav. užívání ani přítel nemusí dávat pozor - myslím si, že můžete být ¨úplně v klidu

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: