Nedostavila se menstruace

Dobrý večer, poslední "dny" jsem měla po vysazení HA 18.-22. 2. 2011. Pak už jsem žádnou HA nebrala a od té doby nic.. Jsem v cizině a ještě chvíli budu, tak se mi tady do žádné nemocnice, nebo doktorovi nechce. A styk jsem neměla, tak těhotenství bych vyloučila, ale jeden nikdy neví. Je mi 22, HA jsem brala 4 roky a žádné nepravidelnosti se mi neděly. Jen se chci pozeptat, jestli je to ještě tak trochu v pohodě, nebo ne =(. Děkuji za odpověď =)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství vyloučíte provedením jednoduchého těhotenského testu, který zakoupíte v lékárně. První cyklus se může po skončení užívání antikoncepce prodloužit, lze tolerovat až 3 měsíce. Další cykly by již měly nastupovat normálně. Pokud se menstruace nedostaví, je návštěva gynekologa vhodná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pijte černý čaj, snižuje krevní tlak – a nejen to!
Problémy s erekcí jako zkouška vztahu?
Články: Problémy s erekcí jako zkouška vztahu?
Většina žen se někdy během...
Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Články: Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Ze zkušeností našich...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Tři praktické tipy, jak vyzrát na žilní trombózu
Články: Tři praktické tipy, jak vyzrát na žilní trombózu
V čase dovolených spousta z...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Články: Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Bolestivé a rozedřené ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: