Nedostavila se mi menses

Dobrý den, chci se zeptat, je mi 53 let a menses mi chodila docela pravidelně. Ted jsem jí nedostala, je to 5až6dní, test jsem si zatím na těhotenství nedělala. Může to být, že přicházím dopřechodu? Děkuji za odpověď Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, nastávají přechod by mohl být příčinou. Někdy se s přechodem u žen objevují návaly pocení, změny nálady...I v v období nastávajícího přechodu je ale možné otěhotnět. Definitivní diagnózu lze stanovit krevním odběrem.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dotaz | Od: Veronika | 18.4.2016 12:10
Dobrý den! mám podezdření o samovolném potratu, měsíc jsem neměla menstuaci, pouze " tvrdé břicho", podle lékařškého vyšetření jsem nebyla těhotná, ale minulý týden jsem začala silně krvácet, cítila jsem v pochvě silnou infekci a z d těla "vyklouzl" asi 3 cm váleček šedé barvy s černými skvrnkami, krvácela jsem ještě 6 dní s menší od nejvyšší intenziti až po tu slabší, cítila jsem úlevu ale asi za 5 dní po krvácení jsem cítila opět tlak na podbřišku, jela jsem tedy na pohotovost a pan dokror mi píchl injekci a od té to doby nemám již žádné bolesti.
reagovat
re:Dotaz | Od: uLékaře.cz | 19.4.2016 09:49
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x