Nedovírání chlopně a narkóza

Rozhodla jsem se pro darování vajíček pro Reprogenesis v Brně. Chtěla jsem se zeptat jestli není nějaké riziko při narkóze, když mi nedomykají chlopně, doktor říkal, že to není nic vážného, že to má skoro každý. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Předpokládám, že máte prolaps cípu mitrální chlopně. Jde o velmi častý výskyt, někdy se považuje za fyziologickou normu. Pokud nemáte jiné potíže, tak narkóza by měla proběhnout bez komplikací.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: