Nefrotický syndrom,prednison

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat.Mám od února 2014 zjištěný a léčený nefrotický syndrom prednisonem.Prednison jsme postupně snižovali na 20 mg ob den,ale opět se bílkovina v moči zvýšila.Prednison jsme zvýšili na 40 mg a ted´ opět snižujeme nyní 20 mg obden.Dost často se mi točí hlava,někdy i bolí a hůř se mi dýchá může to vše být spojito s Prednisonem? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Petro, uvedené příznaky mohou souviset s užíváním Prednisonu; ztížené dýchání může navíc být důsledkem převodnění. Doporučuji Vám domluvit se na případné úpravě medikace s Vaším nefrologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nefroticky syndrom | Od: martina | 27.1.2016 15:38
Dobrý denanžel ma nefrotický syndrom dali mu
prednisolone 60mg..na den ..mate s tim nekdo
zkusenost ??lze to vylecit dekuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: