Negativní revers

Dobrý den, Byla jsem hospitalizována v Kladenské nemocnici s vysokým tlakem jsem ve 38 týdnu těhotenství. Po třech dnech jsem byla dle lékaře úplně v pořádku a dále se se mnou již nikdo nezabýval. Tlak mi změřily pouze ráno pak už jsem do večera nikoho neviděla. Ale k věci podepsala jsem revers a odešla domů. Kvůli neochotě lékařů a porodních asistentek, teď mám však obavy jestli mne ve stejné nemocnici vůbec odrodí a jestli mám ještě šanci na to chodit k nim normálně do poradny nebo jestli jsem úplně odepsaná. Děkuji moc za Vaši odpověď Terka

Odpověď odborníka:

Samozřejmě že můžete chodit do poradny i v této nemocnici rodit,ale zůstává faktem že podepisovat reverz není ta nejlepší cesta,každá hospitalisace má svůj důvod a mohla by jste ublížit plodu nebo sobě. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: