Negativní těhotenský test

Dobrý den, s manželem se snažíme o druhé dítě. Cyklus mám běžně velmi pravidelný 28/29 dní. Nyní má již +6 dní zpoždění menstrulace, těhotenský test negativní, myslela jsem tedy, že těhotná nejsem. Dnes mi ale k velkému překvapení odkápla kapka mateřského mléka, když se prsou dotknu dojde k laktaci. Můžu být těhotná, nebo se spíše jedná o nějakou hormonální nerovnováhu? Děkuji za opověď, EG

Odpověď odborníka:

Sekrece z prsů může být nejenom při graviditě,doporučovat bych zopakovat test s týdením odstupem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: