Negativní vedlejší účinky antikoncepce chloe

Dobrý den. Antikoncepci Chloe jsem začala poprvé užívat před rokem. Tehdy mi můj lékař řekl, že by měla mít i pozitivní účinky na mojí pleť a bylo to tak. Zbavila jsem se akné a vše bylo vpořádku. Po půl roce jsem ji brát přestala, začala jsem ji brát jen krátce na začátku letošního roku kvůli oddálení menstruace a bezproblémová pleť byla najednou plná akné. S užíváním jsem přestala a teď jsem zase začala. Je to už měsíc a už po týdnu užívání mám zase obličej a hrudník plný akné. Vůbec nevím co s tím, dost mi to vadí. Pomohlo by, kdyby mi lékař předepsal jinou značku?

Odpověď odborníka:

Velmi pravděpodobně nepomohlo,trvá nějaký čas,než se positivní účinek na pleť projeví,vydržte příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: