Nehoda pri pohl. styku a pouziti postinoru

Dobry den, Pri pohl. styku se nam protrhl kondom a vse vyteklo do partnerky. Sli jsme koupit Postinor 2 a maximalne hodinu po styku ho partnerka pouzila. Cetl jsem ze postinor je celkem uciny. Ma vliv na ucinost pouziti tak brzo po pohl. styku? Jaka je pravdepodobnost otehotneni? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud jste tabletku vzali do 2 hod po styku,měl by být účinný.Doporučená doba použití je max do 72 hod.Může ale posunout menses nebo způsobit jejich vynechání,aniž by byla žena těhotná.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x